Tuesday, 11 August 2009

Thank you.....to all my followers

To date I have more than 20 followers for my blog...thank you for visiting, reading my posts and supporting my "Colurful Life" Blog....Salam ceria to all of you.

Special thanks to all....my Blog Guru - Peej, Kak Nani@Marina Monroe, Salimah, Ijan, my hubby, my sis - Angah, my aunty- Cik Ton, my nieces - Nuha, Deqnur, Aqilah, Syirah, my sis-in-law - Ros, Dayah, Salwa, my lost&found Kak Dillah, Elynn, mucuk2 family, isin_0108, Eisha and the latest nur fahida.

Keep blogging to all.....share your stories....have a cheerful, wonderful and colourful life.........

Salam sayang,
Kak Ungku Betty



14 Yorum var:

kakyang .. said...

terima kasih kak ungku kerana sudi berkongsi pengalaman hidup ..

saya percaya tentu kak ungku meluahkannya dengan penuh kasih sayang kerana bila saya membaca coretan2 tersebut, saya berasa kak ungku sangat dekat di hati saya..

semoga kita dapat berjumpa suatu hari nanti. Insyaallah.

Kakyang,
mucuk2's family ..

KasutHitamku said...

Salam ziarah..Tq kak ungku..banyak jawapan pasa setiap persoalan yang timbul dalam benak fikiran saya, memang umur saya baru setahun jagung dan saya perlu banyak belajar tentang kehidupan..semoga kak ungku terus memberi pandangan yg bernas..

roslainy said...

Salam my lovely sis in law..
very appreciate letakkn nama ros juge kak blog kak ungku..
blog ni amat berharga untuk family kita dan generasi akan dtg..
mudah2an kak ungku dan abg mat akan berbahagia selama2nya.. aminnn
salam pada abg mat..

roslainy said...

Salam my lovely sis in law..
very appreciate letakkn nama ros juge kak blog kak ungku..
blog ni amat berharga untuk family kita dan generasi akan dtg..
mudah2an kak ungku dan abg mat akan berbahagia selama2nya.. aminnn
salam pada abg mat..

Kak Ungku Betty said...

Kakyang & Kasut Hitamku
InsyaAllah jika sudi berkongsi apa salahnya.
Umur panjang dan dgn izin Allah kita dapat bertemu...one fine day..

Roslaini:
Salam rindu buat Ros & Abg Anol.
Selalulah baca blog Kak Bad yer?
luv u...muah

Kak Ungku Betty said...

Ros dah kurus ker sekarang? Nampak cute dalam gambar!

-eLyNhere- said...

salam aunty...
eh, name sy ke tu? ke org lain? cam tak caye lak.. hehe..

sy suke bace pengalaman aunty. utk dijadikan panduan dlm meniti perjalan idup yg byk sgt liku2 nye ni..

luv u alwaysss.. =)

~salwaredzuan~ said...

auntieee...salwa tu saya ke?hihih kalau sy, tenkiu yerr..im so flattered lah to hear tht frm u,,..tenkiu againn

Kak Ungku Betty said...

of course it's you dear...tq to u too for being my loyal reader. Keep blogging. Aunty dah start sikit another blog - Ceria Membaca & Fun Reading. link ada kat my favourite blog..jengah-jengah ok? bgitau kat friends yang dah ada anak. I'll consistently updating this blog, insyaAllah. Tq, tq, tq very much.

roslainy said...

salam Kak Ungku..

Thats me a few month ago... skng dah mula naik cikit... Abg Anul pon, tp dia tak mengaku.. hehehe...

Rose selalu jugak bukak blog ni.. suka baca... luv u too... muahhss
bravo dan tahniah dr ros dan abg Anul...
Salam pd Abg Mat.. (",)

Kak Ungku Betty said...

Ok terima kasih...selalu2lah jenguk blog ni. Satu lgi blog untuk membaca. Kalau rose perhatikan kat my favourite blogs...A note from Heart tu deqnur punya blog. Kak Bad rasa2 nak belajar cara buat cupcakes & cakes dengan kakak angkat masa kat JTOP dulu, yang skrg ni wat biznes cupcakes. Dia dah setuju nak ajar. Rose nak joint? Kte bleh buat bulan Dis masa angah balik. Biz cupcakes ok jugak kan? Salam untuk abg anol and take care.

roslainy said...

Tq Kak Bad...

boleh aje nak blajar.. tp itulah ros ni kalo nak berbisnes x berapa reti rasanya ..hehe.. tak tau lah.. tak jadik je..

hari ni, rose ade bwk parfum non alcohol di opis, yg ni biz abg Anul.. dia suruh rose promote.. 1 botol rm30.00.. bau sedap jugak, ade Dunhill, Tommy, hugo boss dll yg wanita punyer ade britney spears, j.lo, intimate dll.. ade gak kwn order setakat ni 4 .. syukur ada peminat.. hehehe..

Kak Ungku Betty said...

Nanti bwk balik BP ok? Nak jugak cuba.hehehe

roslainy said...

ok.. boleh je Kak Bad.. Insyaallah, x ade pe2 hal.. nak balik next week... kita jumpa di sannaaaa.... hehehe

Abg Anul kirim salam pd Kak Bad dan Abg Mat... (",)

Related Posts with Thumbnails