Wednesday, 5 May 2010

Adik Maulana Berlakon Dalam SENARIO

Haaa.... kali ini Kak Ungku nak promo sikit.... lagi seorang anak my hubby iaitu adik bongsu Maulana, Fathanah Amirah Mohamed atau nama manjanya Baby atau Hana...dah mula berjinak2 dalam bidang lakonan. Hana ni merupakan pelajar ASWARA dalam jurusan Teater.


Kak Ungku, Hubby, Maulana & Hana


Beliau telah dipilih oleh pensyarahnya untuk ujibakat dan seterusnya berlakon 2 episod dalam SENARIO, bertajuk 'SARKAS MASTER GIE' dan membawa watak sebagai MELOR. Malam tadi merupakan episod pertama, bersiaran pada pukul 10.00mlm. Minggu depan, 11 May 2010, sambungan episod ke-2 waktu yang sama, 10.00 mlm.


Promo klip video Senario - SARKAS MASTER GIE





Our comments: Not badlah Hana....you look so sweet in this video.


2 Yorum var:

Dayah said...

Salam Aunty,
Wohh ... berbakat seni anak-anak Aunty ni.. ada gak Dayah tertgk smlm.. ehh mcm org baru.. tapi tak ambil perhatian sgt.. becoz sbuk nak tgk Entertainment channel lepas tu AFC ngehhh...

Kak Ungku Betty said...

Wassalam....oklah, orang baru, kejong tu masih adalah...harap dia dpt menimba ilmu kat ASWARA. Pendedahan terhadap bidang teater dpt membentuk Hana sebagai seorang pelakon yang berbakat, sedikit hari lagi, mudah-mudahan....;D

Mereka (anak2 uncle & anuty) adalah anak2 seni & wayang yang berbakat.

Related Posts with Thumbnails