Sunday, 27 September 2009

Gambar-gambar Raya 2009


Hari Raya Keempat
Batu Pahat, Johor


Almost all in the family....


Wanita-wanita istimewa in my family


Just the three of us...
Who's missing? Angah & family
(beraya di rumah mertua di Dungun, Terengganu)


Pasangan bahagia.....


3 and a 1/2 men in my family...


My eldest bro with his family






Hari Raya Ketiga
Batu Pahat, Johor


Marhaban Ya Marhaban... Raya Keluarga










Just the T.W.O of Us

















11 Yorum var:

hazila said...

Salam Kak Betty, meriahnya hari raya kalau ramai yg balik kampung. Kak, open house ada ke?

Leen said...

Wah, mcm meriah jer raya auntie taun ni ye.. :)

Kak Ungku Betty said...

Hazila:
Alhamdulillah Hari Raya kami selalunya meriah walaupun x cukup korum. Rumah kami sentiasa open to all...hehe

Leen:
Raya kami sambut dalam serba sederhana tapi meriah... alhamdulillah.

kakintan said...

salam kenal Engku Betty....kakintan dari jariintanku.blogspot.com...best tengok gambar2 raya 2009 tu.

cikgu sidah said...

kak ungku, selamat hari raya! maaf ye coz lambat bebenor ucap slmt hr raya kat akak. sekarg baru ada masa nak bukak blog. cantiknya bunga2 dlm blog akak nih! :)

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

Kak Ungku Betty said...

kakintan:
Salam perkenalan & Salam Aidil Fitri, maaf zahir & batin. InsyaAllah I'll visit your blog.
Salam ceria dari Kak Ungku...

Kak Ungku Betty said...

TK.Salam...x pe...faham cikgu ni memang selalunya sibuk bebenor. Sayapun baru bukak semula blog & start baca blog2 yang lain. Cuti rayalah katakan...Take care sis.

Kak Ungku Betty said...

PakKaramu:
TK dan salam Aidil Fitri untuk Pakkamu & keluarga, maaf zahir & batin.

kerol said...

wah,bestnya family besar..best tue kalo bkumpul time raya!!=)

Kak Ungku Betty said...

Family aunty sendiri xlah begitu besar, sebelah uncle boleh tahan,tapi sblh my cousins tu memang besar. Sampai boleh buat rombongan marhaban...+40 orang! sambutan hari raya kami sederhana saja kerol. Cuma terasa beraya tanpa kehadiran ibubapa ni lain kemeriahannya....

Related Posts with Thumbnails