Thursday, 10 September 2009

SALAM AIDIL FITRI 2009


Ucapan ditujukan kepada semua kaum keluarga tersayang,
sahabat-sahabat, rakan-rakan bloggers yang dihormati
dan semua yang mengenali diri Kak Ungku
....di mana jua mereka berada.

Salam Aidil Fitri
Maaf Zahir & Batin
Kak Ungku Betty & Hubby


11 Yorum var:

~salwaredzuan~ said...

selamat ari rayerrr...duit rayerr?hihihihih

Kak Ungku Betty said...

Selamat Hari Raya to you and your family too. Eheh... aunty ingat aunty yang dpt duit raya dari Salwa?! Awak dah besar dan dah keje pun x payahlah dpt duit raya yer? ahaks.

mamamin said...

assalamualaikum Kak Ungku Betty.. terima kasih sentiasa sudi menjenguk blog min kat sebelah.. nak ucapkan selamat hari raya gak pada Kak Ungku ngan Hubby, maaf zahir dan batin sekiranya terdapat salah silap perilaku dan perkataan..Asal usul aruah mak pun dari Batu Pahat.. tapi dah xde sape kat sane Kak Ungku..
Saya doakan semuga lebaran ini akan membawa kebahagian dan kemeriahan dalam kehidupan Kak Ungku dan Hubby seterusnye..semuga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki sentiasa.. amin~~~

Anonymous said...

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI to Kak Ungku Betty & Hubby. I'm your long time friend masa kat KL. Accidently get to know about your blog while searching info about Riau-Lingga for my daughter's Sejarah project. Wah you ni ada darah kerabat Johor-Riau-Lingga yer? Ampun patik Tengku..Can guess who am I?

mamamin said...

assalamualaikum Kak Ungku Betty.. kita nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir batin untuk Kak Ungku and Hubby.. tq because Kak Ungku sentiasa ada masa menjenguk blog kita..semuga lebaran tahun ini beroleh keberkatan, insyaAllah amin~~

kerol said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin bt kak ungku betty sekeluarga!=)

ps:hehe xmalu btol cik salwaredzuan tue..direct je nk mntk duit raya..hihihik

~PakKaramu~ said...

Salam lailatul qadar untuk anda

Kak Ungku Betty said...

Anonymous:
Hope you'll reveal your identity one fine day ok...? Salam Aidil Fitri to you & family.

Kerol:
Kerol..salwa tu perasan dia tu kecik lagi agaknya...ahaks!

PakKaramu:
Salam lailatul qadar untuk PakKaramu juga..semoga beroleh apa yang dihajati dan di dalam rahmat Allah sentiasa..
insyaAllah.

Marina Monroe said...

Dearest Bada, hope to see u in Melaka during HRaya. We will be there Inshaallah by second or third raya. Abg Din shall call yr hubby to confirm. Selamat Hari Raya Aidil fitri, maaf zahir batin. My love for you.

Kak Ungku Betty said...

Dearest Kak Nani...looking forward to see you & the whole family in Melaka insyaAllah on the 2nd daylah hopefully.. 'cos we both r going back to BP on the 3rd Raya (morning). Salam Aidil Fitri to you, Abg Din & family, maaf zahir & batin...miss u a lot sis..take care.

~salwaredzuan~ said...

adusssss...biasa laa org tak kawen kan leh dpt duit rayer?lalalalalala..auntie nnt sy buat open house jemput dtg yerr..i ll update as where and when

Related Posts with Thumbnails