Friday, 26 February 2010

Happy Birthday My Love.....






Selamat Hari Lahir ke 54
kepada suami tersayang....semoga sentiasa di dalam iman dan rahmat Allah hendaknya, insyaAllah.


6 Yorum var:

Dayah said...

Salam Aunty,
Kek tu nampak sedap... uishh terus terfikir nak makan kek kat secret recipe.. hehehehe

Uncle Happy Birthday yg ke 45 kan.. kekekeke.. May Allah bless both of you and happy ending marriage ever after ^_^

dbalkis said...

Sampaikan Happy birthday saya pada Mr. Boss ya..semoga kalian berdua sentiasa diberkati Allah dan dimurahkan rezeki..

Kak Ungku Betty said...

Dayah...thank you.
Mlm tadi aunty & uncle celebrate birthday uncle kat rumah Aunty Nani, (Marina Monroe)Uncle Din dan Peej. Gambar x upload lagi. Nanti balik BP aunty upload ok?

Umur 54 last you boleh terbalikkan dan nampak muda...hehe. Take care dear..

Kak Ungku Betty said...

Balkis...thank you dear. Amiin. Dah sampaikan your wishes to your Boss...many thanks from him.
Balkis mulai bulan Mac kami akan berpindah ke premise baru, atas kedai Jehan kat Taman Ria...lebih selesa with 4 extra rooms, re-branding our services - Pusat Pembagunan Minda Bestari (milik penuh Pancabestari Teknologi) and most important cheaper rental...bila2 ada kelapangan, datanglah...ok?
Take care dear...

dbalkis said...

wah..syukur dan tahniah..insyaalah nanti kami dtg..kalau dok kt bp nk aje anta my boy dhani blaja membaca kat ur place..

abu muaz said...

salam. lama saya tak singgah sini.selamat hari lahir.

Related Posts with Thumbnails