Monday, 5 July 2010

Blog kena delete ;( !?

Kak Ungku memang suka berblogging....untuk sampaikan dan share apa-apa saje yang menarik untuk dikongsi bersama.
Kak Ungku akan masukkan my favourite blogs tu kepada 2 list :
(1) Blog masakan - because I love and enjoy cooking so much
(2) Blog selain daripada blog masakan
Semua blog dalam list tu favourite Kak Ungku,
di mana saya akan melapangkan diri untuk membaca
atau juga mencuba resipi2 baru bila datang mood rajin.....
Ada masa rasa nak komen, saya akan tinggalkan komen-komen saya.
Tidak tinggalkan komen tidak bermakna....
kita tidak baca sesuatu entry itu kan?

Tetapi saya perasan ada beberapa blogger......
dah delete blog saya dari senarai blog kesukaan mereka.
Sedih jugak rasanya.
Kenapa agaknya ekk?
Mungkin pada mereka blog saya sudah tidak menarik lagi....
untuk dilawati dan dibaca agaknya....
Mungkin boring asyik cerita pasal Maulana aje....
Masa time AF8 tu memanglah bukan shj blog....
FB saya juga penuh dengan cerita/komen pasal Maulana AF8.
Habis AF8....my blog & FB are back to its normal 'mood' and mode.
Ada juga orang yang mungkin tidak suka kita bercerita pasal muzik....
atau mereka mempunyai alasan yang tersendiri...

Kenapa saya sensitif sangat kalau blog, FB ataupun komen saya dipadam oleh seseorang?
Peduli apa...kan? Tetapi...Kalau blogger yang tidak berapa saya kenali....
saya tak kisah.
Tetapi kalau seseorang yang rapat dengan Kak Ungku....
ianya menimbulkan tanda tanya lah jugak....
Cuma harap-harap jangan Kak Ungku 'dipadamkan' dari diari hidup mereka sudahlah.
Susah jugak kalau kita ini terlalu sensitif kan?
It's OK, I have nothing to lose anyway.....
Yang penting blog mereka masih di dalam list blog kegemaran Kak Ungku....
dan Kak Ungku akan terus membacanya 'without prejudice' .....
dan Kak Ungku akan terus and terus berblogging...
selagi blog saya masih relevant kepada mereka yang masih meminatiny ;D.


3 Yorum var:

Anonymous said...

salam aunty bad..
selama ni sy juz silent reader aje blog aunty..sy puji blog aunty sebab bnyk maklumat yg sy dpt..
ade satu post aunty tu wat sy meleleh air mata..xtau kenapa..hurmm..mgkin berkaitan cinta2 kot..hehe..pe pon thnks 4 all ur info aunty..to aunty gaks jgn sedey2 sbb didelete or pape..pe yg aunty wat adalah yg terbaik..asalkan kita tau sape diri kita :)

Kak Ungku Betty said...

Walaikumussalam....one question from aunty....Why you keep yourself as anonymous? Just introduce yourself and let us know each other....mmm one fine day maybe?

Thanks for your compliments. Keep on reading and visiting my blog. It's OK anyway if our blog to be deleted by somebody as they have their own reasons and prerogative. Keep in touch and take care dear.

Dayah said...

Salam Auntie...

Ohh baru perasan nak komen kena tekan "Sen de yaz" kekeke lawak lakk. bahasa apakah? hahaha.. golak dulu.. ohh lama Dayah tak tinggal jejak tapak kaki kat sini..

Aunty sihat? Deleted? Mungkin coincidentally kot auntie.. manalah taw tukar sana tukar sini last2.. reference pun terdelete.. pastu mencari nak letak semua..mungkin la kot

Related Posts with Thumbnails