Thursday, 5 November 2009

Hantar Aunty Pergi Haji Boleh Terjumpa Sahabat Lama

Sabtu, 31 Oktober 2009.

Kak Ungku hantar Aunty (Cik Ton) berlepas menunaikan fardu haji via Senai Airport - KLIA.
My aunty pergi dengan mahramnya Cikgu Safiah dan seorang lagi Kak Ungku terlupa pulak namanya....Abang Kak Ungku & family turut sama menghantar.
Flight ke KLIA pukul 12.00 tengahari.

Sambil menunggu, kami sempatlah bergambar.








Tengah sibuk bergambar dan menunggu....Kak Ungku terjumpa pulak sahabat lama masa kat Johore Tenggara Oil Palm Bhd, Hazara binti Dato Sulaiman...tak sangka betul...! Dah lebih daripada 15 tahun tak jumpa. Dulu masa zaman anak dara kami memang satu department (Corporate Dept), workoholic tapi happy go lucky. Now she's married with 3 lovely children, 2 girls and 1 boy. At present she is attached with Senai Airport Berhad as HR Manager.
Harap2 lepas ni tak putus hubungan lagi...insyaAllah.





Kami sempat bergambar kenang-kenangan bersama.


Cik Ton insyaAllah akan kembali semula ke tanah air pada 14/12/09 (tiba di KLIA) dan 15/12/09 (di Senai Airport). Doa dari kami semoga dirahmati Allah serta memperoleh haji yang mabrur, insyaAllah.

To Hazara (Aja)....keep in touch ok?
Friends forever.......

4 Yorum var:

Amzar said...

sori r makteh.. ingtkn flight tu mlm.. lupe lak nak cnfrmkn balik..

roslainy said...

salam kak Bad, wahhh... makin hari makin best blog kak bad ni.. mcm2 ada..
Insyaallah.. 14hb malam Abg Anul dan ros akan ke KLIA, menanti ketibaan Makton.
Miz u..

Kak Ungku Betty said...

Amzar:
Tulah pasal...tunggu jugak, tapi ingatkan Abg Am ada exam pagi tu, so didn't bother to call..

Kak Ungku Betty said...

Ros:
Ok kami pulak ambik kat Senai Airport..bila kita nak kumpul semua, ek? take care...

Related Posts with Thumbnails